Hållbar matglädje direkt till din dörr!
Den Goda Matkassen
1 199kr
Ecoviva har tagit fram "Den Goda Matkassen" till förmån för Barncancerfonden. Matkassen innehåller 16 portioner och varje måltid är komponerad med särskilda hänsyn till att maten ska vara näringsrik, lättlagad och god. Den Goda Matkassen riktar sig till alla som vill äta välsmakande middagsmat på kvalitetsråvaror. Varje inköpt matkasse bidrar till kampen mot barncancer med 50kr.
I Den Goda Matkassen får du:
Välsmakande, enkla middagar
Lådan innehåller
- 4 smakfulla middagar för 4 personer;
- Enkla recept för både stora och små smaklökar.
- 2 kött- fågel- eller vilt, 1 fisk/ skaldjur och 1 vegetarisk rätt
- Säsongsbetonade, miljömärkta och närproducerade kvalitetsråvaror.
- Ett häfte med inspirerande och näringsdeklarerade recept
Alla Ecovivas matkassar levereras i kylbil till din dörr på söndagar eller måndagar.
Varje inköpt matkasse bidrar till kampen mot barncancer.
Råvarorna i "Den Goda Matkassen" är så långt som praktiskt möjligt svenska och ekologiska. Och för varje såld matkasse går 50 kr oavkortat till Barncancerfonden. När du köper den Goda matkassen gör du dubbelt gott. Barn och bra mat hör ihop. Vi på Ecoviva är stolta över att vara partner till Barncancerfonden.
Barncancerfonden arbetar för att finansiera forskning och ge stöd till familjer som drabbats av barncancer. Den Goda Matkassen bidrar både till att underlätta vardagen och ge ett ekonomiskt bidrag.
Ecoviva har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med välsmakande mat baserade på ekologiska råvaror. Ecoviva har vunnit en mängd priser och utmärkelser för sitt arbete och lanserade i våras världens första "One Planet Plate"- matkasse i samarbete med WWF.
Meny vecka 2025-02
Bokas/ändras senast 26/12 för leverans den 5/1
Beställ denna vecka Starta prenumeration- Korv Stroganoff med ris
- Len blomkålssoppa och ugnspannkaka med sylt
- Fried rice med räkor & citronsås
- Ryggbiff med klyftpotatis och persiljesmör
Meny vecka 2025-03
Bokas/ändras senast 2/1 för leverans den 12/1
Beställ denna vecka Starta prenumeration- Stekt spätta med rödbetor och brynt citronsmör
- Pannbiff med stekt lök och gräddsås
- Kyckling i krämig tomatsås med spaghetti
- Minestronesoppa med ostgratinerade bröd